EmailLinkedIn

Sneltesten COVID-19

       

 

Wilt u als werkgever of ondernemer weten of uw medewerkers het coronavirus hebben of niet? Wij kunnen voor werkgevers COVID-19 sneltesten aanbieden. Deze mogelijkheid is geaccrediteerd door het Ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport).

Samen met onze bedrijfsarts kunnen wij sneltesten aanbieden voor het testen van medewerkers, die in basis niet volledig thuis kunnen werken, met verschijnselen of symptomen van COVID-19. Deze test is gebaseerd op een monster dat wordt afgenomen met een wattenstaafje in de neus. Nadat onze zorgprofessional de test heeft uitgevoerd, wordt het direct onderzocht en binnen 15 minuten is de uitslag bekend.

Voor het afnemen van de testen maken wij gebruik van een landelijk netwerk van testlocaties. Dus vanuit iedere locatie in Nederland kunnen medewerkers getest worden. Indien er sprake is van grotere aantallen medewerkers kan er ook op locatie van de werkgever getest worden. Dit wordt in overleg met de testlocatie besproken. Voor het inplannen van een afspraak of meer informatie kunt u kijken op:
www.covidcarepro.nl

Omdat het Ministerie van VWS veel waarde hecht aan de begeleiding van werkgevers en medewerkers nemen wij nadat het testen van de medewerkers plaats gevonden heeft contact met u op.

Uit de afgelopen periode is gebleken dat mensen toch zwaar geraakt kunnen worden door COVID-19. Omdat wij in onze praktijk intussen de nodige ervaring opgebouwd hebben bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

sneltest@convad.nl
088-1050858